Loading...

Dot barnarmband

Från: 500.00 kr

Litet barnsmycke på kedja
Artikelnr: AB7L Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Vackra barnsmycken & dopsmycken

Vackra barnsmycken är ofta en uppskattad present vid högtider som dop och födelsedagar. Detta barnarmband är litet och nätt men ändå så personligt och fint. Du kan gravera det med en bärarens initial eller en liten symbol. Genom detta blir det en minnesvärd doppresent eller gåva till den lite större tjejen. Självklart är våran tanke att armbandet ska kunna bäras hela livet.

Vi tillverkar alla våra barnsmycken i vår egen värmländska ateljé. Dessutom designar vi alla smycken här. På grund av detta är vi extremt stolta över vårt hantverk och vår hållbara design.

 

Lite info:

Mått barnsmycket: Pricken är 10mm 1,2mm tjock.

Material: 925 Sterling silver.

Extra namn: 50:-/st.

Gravyr baksida: välj Love eller Block se frågor.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.