Loading...

Barnarmband Dot

Från: 500.00 kr

Barnarmband med hjärta eller stjärna
Artikelnr: AB7 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Dopsmycken med gravyr!

Populärt dopsmycke tillsammans med en gravyr av barnets namn. Men vare sig du söker ett doparmband eller ett armband till den stora tjejen tycker vi dessa armband passar lika bra.

Det ingår ett namn/ord samt en symbol om så önskas i mitten (Stjärna) (hjärta) Evighetstecken).
Vi handstämplar armbandet på framsidan, önskar du text på baksidan graveras den i stilen block.

När du köper ett barnsmycke från oss kan du vara säker på att, få ett smycke som vi tillverkat med mycket hjärta och kärlek. Vi tillverkar armbandet för hand i vår ateljé. Givetvis i en hållbar design som ska hålla för en lång tid framöver.

 

Lite info om smycket:

Mått: Pricken 14mm 1,2mm tjock.

Material: 925 Sterling silver.

Handstämplad: 9 efter kant.

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.