Loading...

Barnarmband prick med hjärta

480.00 kr

Barnarmband med hjärta
Artikelnr: AB7U Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnarmband med gravyr!

Sött barnarmband med gravyr där vi gjort ett uthugget hjärta i mitten. Givetvis är armbandet är tillverkat för hand av oss. På armbandet ingår ett namn eller ord på framsidan som vi handstämplar. Om du önskar kan vi också gravera exempelvis ett datum bak. Detta gör vi då i stilen block.

Målet med våra barnsmycken är att de ska passa fint vare sig du söker dopsmycke med gravyr eller smycken till ett äldre barn. Tillsammans med barnets namn skapas personliga barnsmycken att bära med sig för en lång tid framöver. Skulle sedan kedjan bli för kort när barnet växer kan vi hjälpa dig att byta till en längre.

Mått: Pricken 14mm 1,2mm tjock.

Material: 925 Sterling silver.

Handstämplad: 11 efter kant.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.