Konfirmations halsband

Konfirmations smycke med gravyr

Från: 900.00 kr

  • kr
  • 50 kr Första ordet ingår sedan 50:-/ord
  • kr
   Endast VERSALER
  • 10 kr
  • kr 50:- / ord
   Blir som du skrivit OLLE Olle olle
  • kr
Artikelnr: Hc9K Kategorier: , ,

Beskrivning

Konfirmationssmycken med gravyr

Vacker konfirmations gåva eller som dop smycke. Smycke i form av en cirkel som är tillverkad för hand av oss i egen ateljé. I mitten av smycket hänger ett massivt kors. Det ingår ett namn/ord på Konfirmationssmycket.

Om du har andra önskemål så tillverkar vi även konfirmationssmycken på beställning efter din egen design.

Jag tror att dessa cirkel smycken blivit så populära för sin enkla och rena form. Den har varken början eller slut, den symboliserar evighet eller fullkomlighet. 

Mått: Cirkeln är 24mm & 1,2mm tjock.

Material: 925 sterling silver.

Design: MIAH

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

FRÅGOR

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid.  
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken