Loading...

Namnbricka Medium

Från: 1,190.00 kr

Silversmycke med kedja eller läder.
    • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
    • Endast VERSALER
    • 50:- / ord
      Blir som du skrivit OLLE Olle olle
Artikelnr: HX2 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Namnsmycke till herr i sin enklaste form. Lätt att bära och väldigt lätt att tycka om. Att den dessutom har plats för mycket kärlek gör inte saken sämre. Här finns plats för en stor familj.

Jag smider brickan ur 1,2mm tjock silverplåt. Hörn och kanter rundar jag av för att få en fin form. Texten handstämplar jag med stålstämplar eller graverar i maskin. Du väljer själv vilket du gillar bäst. När jag handstämplar ligger de djupare i smycket. Det kan då också förekomma små avvikelser eftersom jag slår på frihand, bokstav för bokstav. Gravyren görs på ytan och blir alltid i rak linje då den görs i maskin. Du kan också välja att gravera baksidan på brickan. Där emot handstämplar vi inte på baksidan utan använder bara gravyr för bästa resultat.

Dessa brickor är ett av våra populäraste namnsmycke till herr men det funkar givetvis lika bra till damer som önskar ett lite större halsband. Brickan finns även som bildsmycke. Där kan du även välja att gravera en enkel bild eller barnteckning.

Smycket: 33 x 18 mm & 1, 2mm tjock 925 silver.

TEXT HANDSTÄMPLAD: Max 10 tecken vågrät (4 rader) och max 6 tecken rakt över (5 rader).

TEXT GRAVERAD: Max 13 tecken vågrät (på 4 rader) och max 9 tecken rakt över (på 5 rader).

Texten placerar jag centrerat om du inte önskar något annat. Då skriver du i meddelanderutan när du kommer till kassan hur du vill ha det. Du kan välja om jag ska handstämpla eller gravera den.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken