Du visar för närvarande Just for fun – återvinning av överbliven metall

Just for fun – återvinning av överbliven metall

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

När jag har som mest att göra blir jag på något magiskt, men inte önskvärt sätt som mest kreativ. Men här är linjen mellan kreativitet och stressrelaterat meltdown en väldigt tunn linje. Som jag självklart inte önskar balansera på när jag har som mest att göra i ateljén. Genom åren av  silversmyckes tillverkning har jag märkt att jag har svårt att stänga av kreativiteten. Å andra sidan kan det räcka med att leta upp lite silverspill i verkstan och skapa något nytt. Därefter kan jag gå vidare med att tillverka och koncentrera mig på det jag egentligen ska göra.

Tror mycket handlar om att när vi har väldigt mycket i huvudet. Leder det till att man har svårt att hitta en plan för allt man ska hinna. Hur som helst är det då bättre att lägga det åt sidan för en stund. För att rensa huvudet med vad man nu har för sätt att koppla av. I mitt fall testa lite nya idéer på silversmycken.

Silversmyckes tillverkning
Silversmycke under tillverkning
Inpassning av delar till silverring
lödning av silverring med infällda silverkulor
Silverring med infällda silverkulor med bokstäver

Här hittade jag några silverdelar som egentligen inte räckte till något i min vanliga silversmyckes tillverkning. Där i från valde jag att skapa en silverring med fyra initialer. Som är begynnelsebokstav för familjen.

                                         Detta smycket är tyvärr inte till salu, än i alla fall!

MIAH Designerns namnteckning