You are currently viewing Manschettknappar i genuin & rå design

Manschettknappar i genuin & rå design

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Manschettknappar i genuin & rå design

Det är inte svårt att förälska sig i tillverknings processen av dessa manschettknappar. Den har liksom allt. 

För det första använder jag material som blivit över från övrig tillverkning, bara det är ett jätte pluss att kunna ta till vara på det. För det andra, eld… jag måste bara säga att det är något jag aldrig tröttnar på. Att se hur lågan sakta dansar över metallen som hettar upp den och smälter silvret. För att sedan på bråkdelen av en sekund dra ihop sig till en perfekt kula i silver, magiskt. Nu finns ett grund material för att tillverka manschettknapparna av. Fyra fina silverkulor ska nu med hammarens kraft bankas till råa silverpuckar. För det är vad de blir, helt perfekt operfekta råa genuina smycken. Med en ruff kant till sin högblankpolerade mitten. Som givetvis går att få med gravyr av initialer.

Det ligger mycket tid bakom varje tillverkning av dessa manschettknappar i silver. Men det är värt varenda sekund när jag ser resultatet av jobbet. Det här är verkligen hållbar tillverkning och design som kommer vara en livstid. 

manschettknappar i genuin & rå design

Eftersom vi tillverkar alla våra smycken för hand kan du givetvis komma med egna önskemål. Vill du ha manschetterna i en annan storlek med egen font eller några andra idéer. Hör av dig, jag älskar verkligen nya utmaningar.