Du visar för närvarande Herrsmycken till farsdag, ett självklart val!

Herrsmycken till farsdag, ett självklart val!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Herrsmycken till farsdag 2021!

Vad ska man ge till pappa på farsdag? Ja i de flesta fall räcker det nog gott och väl med en stor kram. Men skulle man vilja komma med en personlig present, så tycker jag att ett herrsmycke är ett perfekt val. Vad ska man välja då? Extra populära till farsdag är alltid våra läderarmband som är lätta att bära både till vardag som fest. De passar dessutom att bära tillsammans med flera andra herrarmband. Även våra stav och cirkel halsband brukar vara ett säkert kort och de rymmer upp till fyra namn.

herrsmycke med läderband och barnens namn

TILLVERKNINGEN

Eftersom tillverkningen sker för hand i vår ateljé, brukar det vara bra om du är ute ca 10 dagar innan farsdag med din beställning. Är du osäker på om vi ska hinna hör av dig innan. Givetvis gör vi allt för att lösa alla önskemål.

Armband

Topp 3 populära herrsmycken till farsdag 

Nummer ett, flätat läderarmband med en silver kub med plats för 4 namn

Två, pärlarmband med en raw berlock i återvunnet silver som kan stämplas med bokstav eller symbol.

Sist men inte minst, flätat läderarmband med en eller flera berlocker med namn.

Halsband

Tre populära herrhalsband

med plats för många namn och mycket kärlek. Dessutom kan själv välja om du önskar läder eller silverkedja på alla våra smycken. 

I bland kan det vara en sån där alldeles speciell farsdag. Kanske är det så att han blivit pappa för allra första gången och man vill ha en present utöver det vanliga. Vid sådana tillfällen brukar jag ofta få frågan vad jag tycker är klassiskt och tidlöst. På detta finns inget enkelt svar, men om jag skulle plocka fram ett herrsmycke som ligger mig extra varmt om hjärtat när det kommer till vad som känns som pricken över i. Så är det definitivt en stel armring med gravyr på insidan.