Du visar för närvarande Diabetessmycken i exklusiv & klassisk design

Diabetessmycken i exklusiv & klassisk design

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg
Diabetessmycken på kvinna

Vi har ett exklusivt sortiment av diabetessmycken i silver. Självklart har vi tagit fram dem med mycket omtanke kring att de ska ha en extra tydlig text som sticker ut och syns om olyckan skulle vara framme. Dessutom kan du få alla våra smycken i vårt övriga sortiment med text om diabetes. Men hör gärna av dig innan beställning så vi kan rådgöra kring vad som är bäst ur synlighets aspekten.

Tillverkningen av diabetessmycken

Då vi tillverkar alla smycken för hand har du även själv möjlighet att påverka dina smycken. Då dessa är något som du ska bära varje dag så tycker jag det är viktigt att det blir precis som just du önskar. Både när det gäller text på framsidan och personlig gravyr på baksidan. Utöver detta finns en rad olika kedjor i både kort och lång längd. Framför allt åtgärdsinformationen varierar från fall till fall så där är det bra med stor valfrihet. Eftersom det är väldigt olika vad man önskar för text på baksidan. 

På bilderna från vänster

  1. Runt Diabeteshalsband till barn finns med stjärna eller hjärta
  2. Ett diabetesarmband helt i silver unisex
  3. Diabeteshalsband unisex.
  4. Diabetesarmband i läder och silver unisex.
  5. Liten diabetesbricka till barn
  6. Armring diabetes 

Alla har plats för en egen gravyr på baksidan

Vi har haft stor efterfrågan på diabetessmycken. Så i dagarna har jag valt att skissa på några nya modeller, som jag ska försöka få in i butiken under vintern. 
Eftersom vi just nu har vi haft så mycket att göra med förändringar i webbutiken. Har det gjort att vi bara hunnit med det och smidet. 
Det var sååå skönt att få sätta sig vid skissbordet igen. Jag tycker att det inte finns något mer rogivande än en tyst kväll i ateljén med penna och papper. Är du själv diabetiker och har bra idéer på diabetessmycken tveka inte att kontakta mig, älskar ny inspiration och samarbeten 🖤

Miah