Loading...

Dots10 Bokstavshalsband

Från: 699.00 kr

Bokstavs halsband med två initialer
Artikelnr: hp2m Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivning

Bokstavshalsband i silver. Här har du möjligheten att stämpla två initialer på dem som betyder mest för dig. Kärlek på en silver kedja, hur fint är inte det? Skulle din familje växa kan du lägga till fler berlocker i framtiden allt eftersom.

De två små silver berlockerna sitter på ett tunt halsband av modellen ärtlänk. Bokstavshalsbandets mått avser halsringen och sedan hänger den lägsta bokstavsberlocken ner ca 2cm från den.

Bokstavsberlocken tillverkar jag i silver och för hand i vår egen atelje. Därför kan du kontakta mig om du har egna önskemål på utformning av halsbandet. Du kanske till exempel önskar olika stora plattor eller längre kedjor till dem? Inga problem. Om du är intresserad av att se mer av vår dagliga tillverkning så delar vi med oss av vårt hantverk på vår instagram. Vårt hantverk är något vi är stolta över och älskar att kunna hjälpa dig att förverkliga just dina önskemål.

Våra bokstavs halsband passar fint till andra smycken i kategorin dot där finns både armband, halsband, örhängen och ringar.

Mått bokstavshalsband i silver: Prickarna är 10mm och 1,2mm tjocka

Material: massivt 925 sterlingsilver

Sammanfattningsvis är Dot helt underbara bokstavssmycken, gedigna, känns bra och ger ett mjukt intryck. Med andra ord ett riktigt favorit smycke, just för dess enkelhet och att de passar till allt.