Loading...

Halsband Heart of gold

Från: 1,799.00 kr

Namnsmycke i silver med guldhjärta i 18k
    • Endast VERSALER
Artikelnr: HC9g Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Namnsmycke i silver HC9g

Underbart namnsmycke i silver med 18karats guldhjärta. Utan tvekan är det här ett av mina favoritsmycken fint med ett längre budskap eller som namnsmycke. Som med alla våra andra smycken är det helt tillverkat för hand där vi trivs som bäst, i vår egen ateljé.

Det ingår ett namn/ord på halsbandet. Dessutom kan smycket graveras med skrivstil eller handstämplas bokstav för bokstav, valet är ditt! Du kan välja om du vill ha cirkeln platt eller lätt kupad. Givetvis passar det både med lång eller kort kedja.

Mått: Cirkeln är 24mm & 1,2mm tjock.

Text:: Handstämplat max 24 tecken, Blockgravyr & skrivstil max 28 tecken.

Material : 925 Sterling silver & 18k guld.

Hjärtat: Är ca 10mm stort i 18 karats guld, Hjärtat är INTE massivt.

Design: MIA

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra namnsmycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Jag tror att dessa namnsmycken i silver blivit så populära för sin enkla form. Den har varken början eller slut, den symboliserar evighet eller fullkomlighet.  ? Mia

 

TEXT VAL

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.