Loading...

R A W Q

Från: 540.00 kr

Silverhalsband med kvinnotecken
Artikelnr: RAWQ Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Silversmycke kvinnotecken

Silversmycke med ett kvinnotecken på en liten silvernugget med en tunn silver länk och en som har ett kvinnotecken i mitten. Ett smycke med venussymbolen är inte bara en hyllning till alla fantastiska kvinnor där ute – det är också ett riktigt snygg och klassiskt smycke som passar till alla tillfällen.

 

Info om silversmycke kvinnotecken

Kedjan: 1,5mm ankarkedja i 925 silver

Nugget: ca 8mm 925 silver.

Tillverkningen: Sker genom att vi smälter silverskrot och hamras sedan berlocken till dess form. Därför får den en fin ruff kant det kan även förekomma porer på den blankpolerade ytan. Du kan välja på att få den med en bokstav eller symbol på baksidan. Exempel hjärta (H) stjärna (S) eller evighets tecken (E)

Design & tillverkning: MIAH

 

 

Vårt lilla extra ?

Till att börja med designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Utöver detta använder vi oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Sist men inte minst anpassar vi varje gravyr så det blir snyggt på just den här produkten. Självklart hör alltid av oss om något är oklart i din beställning. Givetvis är det vi som tillverkar dina smycken du får prata med om du är osäker på något. Detta leder även till att du kan komma med egna önskemål och ändringar.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.