Loading...

Epilepsi armband

Från: 1,200.00 kr

Silverarmband epilepsi
Artikelnr: AN3E Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Epilepsi armband i silver

Vill du ha ett exklusivt epilepsi armband i silver? Jag smider ditt armband för hand och graverar det enligt dina önskemål med den text du önskar. Att förena det genuina hantverket tillsammans med det viktigt budskapet gör armbandet både vackert och viktigt. Min för hoppning är att det ska vara ett armband som bäraren är stolt över och vill bära var dag. Helt enkelt ett trygghetssmycke både för bäraren och anhöriga.

Armband med texten EPILEPSI eller jag har EPILEPSI djupgraverad och svärtad på framsidan. Detta leder till att texten är väl synlig. Ordet epilepsi står centrerat vid båda text valen.

På baksidan av sitt epilepsi armband kan man välja att ha tex. personnummer telefonnummer det får plats 24tecken och kostar 100:- extra. Om du har egna önskemål kring textens utformning kontakta oss innan beställning.

Mått: armbandet är 7mm x ca12cm 1,5mm tjock.

Material: 925 sterlingsilver.

 

Vad får du när du köper medicinska smycken hos oss ?

Smycken som är designade och tillverkade i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller rakt igenom i alla våra smycken och i alla dess delar. Vilket gör att detta armband kommer vara en livstid om du sköter om det.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt och tydligt på just den här produkten. Och vi hör alltid av oss om vi undrar över något i din beställning.