Ringar med djupgravyr 8mm

Ringar med gravyr 8mm

Från: 990.00 kr

  • kr
  • 100 kr Ett ord ingår, därefter 100:-/ord
  • 50 kr
  • 50 kr
  • kr
   Blir som du skriver LEON, Leon, leon
Artikelnr: rf8 Kategorier: , ,

Beskrivning

Silverring med gravyr av namn eller en text. Ringen är 8mm bred och 2mm tjock. På grund av att vi gör den så tjock går den att gravera på kanterna. På varje ring ingår ett ord på utsidan i priset. När vi graverar silverringen gör vi det med djupgravyr. Genom detta blir det en slittålig gravyr och ringen tåls att användas varje dag. Som med alla våra smycken tillverkar vi din silverring med gravyr för hand i vår egen ateljé. Till varje enskild ring anpassar vi gravyren för att passa just din ring på bästa sätt med mycket kärlek och noggrannhet.

 

Ringbågen: Är 6mm hög och 2mm tjock i godset

Guldhjärtan: Finns som tillval under kategorin ringar.

Design: MIAH

Leveranstid: Dessa ringar kan vi ha upp till 14 dagars leverans på, om du önskar snabb leverans var noga med att uppge detta som meddelande!

KANT =
Om du inte uppger något annat, så centrerar vi kantgravyr över/under det ord du valt på utsidan. Vi använder enbart VERSALER i fonten block EJ Å Ä Ö på kant. Bindestreck ersätter vi med centrerad punkt i datum på kant.

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

TEXT VAL

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block & romantic gravyr, samt skrivstil (kursiv) på cirklar.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken