Loading...

RAW Manschettknappar

1,390.00 kr

manschettknappar RAW med initialer
Artikelnr: MxRAW Kategori:
Loading...

Beskrivning

Raw Manschettknappar

Kraftfulla manschettknappar i rå design, varje manschettknapp har vi tillverkat av silverspill från vår andra smyckes tillverkning. Med muskelkraft hamrar vi kulorna som blir till genom smältningen, till sin form med många hammarslag. Således är detta ett smycke tillverkat med massor av kärlek och hjärta helt enkelt ett hållbart och genuint hantverk. Slutligen är det ett smycke som kommer åldras och få en fin patina med åren. Så se till att använda dina silversmycken ofta och mycket, de är tillverkade för att hålla en livstid.

Vill man sticka ut lite extra kan man även få sina initialer graverade på dessa manschettknappar. Lite info och tips hittar du här

 

Info om Raw Manschettknappar:


Mått Plattan: Ca 14mm 2-3mm tjock.

Material: 925 silver.

Text: Initialer

Leveranstid: Ca 3 veckor, om du önskar snabbare leverans hör av dig för att se vad som är möjligt.

På dessa knappar är kanterna helt råa och i silvret bildas ofta små porer vid smältning även på den blanka ytan. Detta är en del av designen och förstärker den råa känslan. Önskar du helt släta och raka manschettknappar är denna i likvärdig storlek och ett bättre alternativ.

 

Herrsmycken med vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, det ät vi naturligtvis extra stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar. Som ett resultat av detta går det att polera och använda dem dagligen utan risk för att någon annan tråkig metall kommer fram.

Självklart gör vi gravyren så det blir snyggt på just det här smycket med ditt namn. Dessutom kan du givetvis få ett korr på hur just dina initialer skulle se ut på smycket.