Loading...

Manschettknappar Shield

Från: 1,090.00 kr

Manschettknappar i silver med gravyr
 • Anpassa dina manschettknappar

  Fyll i alla val för att se slutsumma.

  Text framsida manschett 1
  • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
  Text framsida manschett 2
  • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
Artikelnr: Mx3 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Personliga manschettknappar

Snygga personliga manschettknappar i silver handsmida med gravyr och sedan välvda. Fin gåva till mannen som gillar det lilla extra. Tillsammans med din personliga gravyr får han ett minne för livet i detta herrsmycke.

Gravyren på dessa personliga manschettknappar är graverad med en djupgravyr, du kan välja om texten ska vara svärtad eller osvärtad.

Guide: Man knäpper shortans manschetter insida mot insida. Manschettknapparna har en länk mellan fram och bakstycket som är lätt böjd. Den skall placeras så att den böjer sig från armen, då sitter den på bästa sätt mot tyget. Manschettknappar är ett parvis sammanhörande herrsmycke som skall hålla ihop skjortärmen på ett exklusivt sätt. Manschettknappar används i skjorta med dubbelvikt manschett, men funkar även i enkelvikt manschett med extra knapphål. Lycka till!

Mått: Brickan är 15 x 20 mm 1,2mm tjock

Gravyren: Max 9 tecken i 3 rader på dessa manschetter gör vi en djupgravyr som gör att den går fint att svärta.

Design: JVA

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken