Loading...

Namntillägg

Från: 200.00 kr

Artikelnr: Gravyr Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Namntillägg på silversmycken från oss.

Handstämplat & gravyr: Ett namn, ord eller datum 200:- därefter 50:-/ namn, ord eller datum på samma smycke. (frakt tillkommer)

Djupgravyr: Ett namn, ord eller datum 275:- därefter 50:-/ namn, ord eller datum på samma smycke. (frakt tillkommer)

Bildgravyr: Kontakta oss för offert ca 375:-/bild beror lite på hur mycket jobb det är med bilden.

 

Om du känner dig osäker vilken stil ditt smycke har, kontakta oss på info@byhovland.se så hjälper vi dig.

Skicka ditt Bef smycke i någon form av ask i ett Bubbelkuvert/Bubbelpåse till

By HOVLAND AB
Box 30
691 21 KARLSKOGA

Bif din returadress, vad du önskar gjort och mail/mobil.
Kontakta oss på mail eller telefon vid frågor!

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.