Loading...

Herrhalsband med gravyr

Från: 750.00 kr

Herrsmycke cirkel med egen text
    • Blir som du skrivit OLLE Olle olle
Artikelnr: Shc Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Herrhalsband med gravyr

Vacker silvercirkel med justerbar läderrem. Det svarta lädret som ligger direkt mot cirkeln ger en snygg kontrast. Vi tillverkar dessa herrhalsband genom att stansa ut cirklarna ur en silverplåt. Därefter djup graverar vi dem i våran gravyrmaskin, gravyren går sedan att ha silverfärgad som den är eller svärtad. Ett namn eller ord ingår i priset.

MÅTT: Cirkeln är 22mm och 1,2mm tjock.

MATERIAL: 925 Sterling silver.

 

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir bäst på just den här produkten. och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Jag tror att dessa herrsmycken blivit så populära för sin enkla form. Den har varken början eller slut, den symboliserar evighet eller fullkomlighet. En cirkel har varken början eller slut, den symboliserar evighet eller fullkomlighet. ? Mia

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

 

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.