Loading...

Armring 7mm

Från: 1,350.00 kr

Herrarmband i stilsäker design!
    • Första ordet ingår sedan 75:-/ord
    • 75:-/ord
Artikelnr: AxJ Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Dessa silverarmband till man är av klassisk modell i Sterling Silver. En elegant armring med både ren och tidlös design och kvalitet. Som om inte det är nog rymmer även armringen många namn eller en fin text som djupgraveras. Vilket ger dig ett personligt smycke som blir ett fint minne Jag tycker det är fint som ett singelarmband eller tillsammans med med andra armband. Du kan välja mellan att ha guld eller silver detaljer på armbandet.

Info!

Leveranstid: Ca 14 dagar

Mått: 7mm bred & 1,75mm tjock.

Material: 925 sterlingsilver.

Text graverad: Max 40.

Vad är unikt med våra herrarmband ?

För det första, vi designar och tillverkar alla våra smycken där vi trivs som allra bäst, i vårt egen ateljé. För det andra, varje silverarmband till man tillverkas efter beställning, vilket gör att vi alltid anpassar gravyr och storlek till just dig. Sist men inte minst du kan nå just oss som tillverkar ditt smycke för råd och hjälp.

Se mer herrarmband i silver eller läder och silver här

STORLEKSGUIDE

För att få rätt storlek rekommenderar vi att du använder ett måttband och mäter din handleds omkrets strax ovanför handen. Det är även viktigt att du inte lägger på något extra utan vi anpassar den så den passar en handled på det måttet.

Armbandet har en öppning bak som går att justera lite genom att trycka lätt på den, böj försiktig för att få en bra passform

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

TEXT VAL

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken