Loading...

Barnsmycken med namn Heart of gold mini

Från: 950.00 kr

barnsmycken med namn tillverkade i silver med 18k guldhjärta i mitten
  • Kedja

    Text framsida
    • 1 ord ingår, sedan 75:-/ord
    Cirkeln
Artikelnr: HB4g Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Barnsmycken med namn eller text i 925 sterlingsilver med ett 18k guldhjärta i mitten.

Våra cirklar tillverkas platta eller kupade oftast med någon typ av text. Dessutom kan du välja på en handstämplad font där jag sätter varje bokstav med stålstämplar. Vid en graverad text gör vi den i en gravyr maskin med en skrivstil eller en rak block font.

På varje barnsmycke så ingår ett ord eller namn. Vill du att vi skriver en text på baksidan kostar detta 100:-, valet är ditt!

När vi tillverkar våra barnsmycken ligger det oss varmt om hjärtan att våra smycken ska ha hög kvalitet och vara hållbara. De ska tålas att bäras av barn under deras hela deras uppväxt. Självklart är det även viktigt för oss att våra smycken ska ha en hållbar design som lever länge.

Framför allt älskar vi att få skapar ett minne för livet. Och är därför väldigt glad att våra barnsmycken med namn och personliga texter är så uppskattade som dopsmycken och namngivning presenter.

 

Praktisk info om barnsmycken:

MÅTT: Silvercirkeln är 18mm & 1,2mm tjock. och helt tillverkad i 925 Sterling silver.

GULDHJÄRTAT: År ca 6mm stort i 18 karats guld eller silver. Men är  EJ massivt.

TEXT: Om du har funderingar kring hur texten blir? Titta in under frågor så finns en förklaring över våra olika textstilar,  eller kontakta oss.

DESIGN: MIAH

 

Vårt lilla extra ?

Vi designar och tillverkar våra smycken i Sverige, något vi är stolta över.

Vi använder oss enbart av ädla metaller i alla våra smycken och i alla dess delar.

Anpassar varje gravyr så det blir snyggt på just den produkten. Och vi hör alltid av oss om något är oklart i din beställning.

 

Mina val:

Om du önskar att ditt barnsmycke med namn ska vara kupat tycker jag att det är finast med handstämplad text.  För på kupade cirklar syns den typen av text bäst. Önskar man en mer diskret text som inte syns lika tydligt så går det utmärkt med en vacker skrivstil eller block gravyr.

 

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

Text val

 

FONT/STIL

Vid vanlig traditionell gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
 
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.
 
 
Exempel på olika text stilar för gravyr
Gravyr på smycken
 


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar! 

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciella önskemål på ditt textsmycke skriv det i meddelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

 
gravyr silversmycken