Loading...

Doppresent Mini brick

Från: 479.00 kr

Doppresent med graverat namn

    max 8 tecken/rad max 4 rader

Artikelnr: frhb2-dop Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Doppresent till pojke

Varför detta smycke har blivit en av våra populäraste doppresenter till pojkar är att den, för det första är stilren i traditionell modell. För det andra så ingår ett namn och en liten symbol, vilket gör den personlig. Förutom detta kan man även välja att lägga till datum, tid vikt och längd på baksidan. Sedan tycker vi så klart att det är så kul om även pojkarna får ett smycke i doppresent.

Smycket tillverkar vi där vi trivs som allra bäst, i vår smyckes ateljé. För att få ett färdigt smycke krävs sågning, filning, slipning gravyr och polering. Utan tvekan har vi lagt mycket kärlek och hjärta på smycket. Som ett resultat av detta är vi stolta över vårt hantverk och genom en hållbar design, skapar vi smycken som ska vara för en lång tid framöver. Om du sköter dina silversmycken på rätt sätt skulle jag vilja säga att de varar en hel livstid. En kedja på 38cm räcker ganska länge till ett barn och sedan kan man komplettera genom att byta till en längre kedja

 

Info om doppresent till pojke:

Mått: 14mm X 19mm och 1mm tjock.

Material: 925 Sterling silver.

Text rakt över: Max 5 tecken.

Text vågrät kant: max 8 tecken(som bild).

Symbol: stjärna (S) eller hjärta (H) är gratis.

Design: MIAH

 

Jag tycker att ett dopsmycke med barnets namn är en klassisk present. Som dessutom blir en vacker & personlig present som ger barnet ett fint minne från sin dopdag

Skötselråd

Ta Hand om dina silversmycken

Tänk på att sköta om dina silversmycken. som allt annat behöver de lite omvårdnad då och då. Här är mina enklaste tips för att få dem att hålla sig fina.

1: Om du ska utföra handarbeten där du använder hårda redskap. Se till att ta av dig både ringar och armband.

2: Träna gärna det är nyttigt. Men se till att plocka av dig ringar innan du börjar rycka i hantlar och stänger. Annars kommer dina ringar bli repiga.

3: Dusha inte med silversmycken som har läderdetaljer. Vissa läder armband har en stoppning vilket gör att de suger åt sig fukt. Som följd kan de få en annan form än innan. Men vem skulle duscha med läderskorna på?

4: Bada INTE tunna, klorvatten eller saltvatten med silversmycken. Skulle du råka hoppa i tunnan med smyckena på, var noga med att polera dem med en putsduk efter.

5: Använd putsduk ibland för att motverka oxid, det fastnar en massa hudrester på smycken. I likhet med dina kläder behöver silversmyckena rengöras ibland.

6: Om du fått repor och oxid som inte går att få bort så kan du alltid skicka in dem till oss på en djuprengöring. Vi slänger då vårt magiska trollspö, så blir de så gott som nya.

7. Förvara inte dina smycken på fuktiga ställen när du inte har dem på dig. Sämsta stället brukar vara i badrummet. Bästa stället är en billig investering en liten zip påse där luften inte kommer åt dem.

TEXT VAL

FONT/STIL

Vid vanlig traditionel gravyr är texten gjord i en gravyrmaskin och ristas in i ytan på det färdiga smycket. Block gravyr, Romantic gravyr & skrivstil gravyr (kursiv används på cirklar). GÅR EJ ATT SVÄRTA. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.

När vi handstämplar smycket ligger det djupt in i silvret. Små avvikelser kan förekomma då texten är handstämplad, eftersom detta görs för hand med en stålstämpel för varje bokstav. Är alltid i versaler. 1,5mm eller 2mm höga bokstäver beroende på vad som får plats.

Djupgravyr ligger djupt i smycket och kan svärtas med oxid. Block & romantic djupgravyr. Storleken på texten anpassas som det blir bäst om du inte har egna önskemål.
Välj vilken stil du önskar av de som är valbara på just det smycket (alla stilar går inte att ha på alla smycken) De olika stilarna ser du här under.


SYMBOLER

Symboler finns som hjärta (H)  stjärna (S)  evighetstecken (E) sedan finns även och tecken (&) skriv dem gärna med parantes i ordern så vet jag att det är symbolen och inte bokstaven du önskar!

LODRÄT & VÅGRÄT TEXT PÅ SMYCKEN?

Så här placeras det på brickor/ stav & stor bricka. Har du speciela önskemål på ditt textsmycke skriv det i medelande rutan vid ordern eller maila mig en skiss.

gravyr silversmycken