Loading...

Doppresent Knopp

Från: 500.00 kr

Doppresent mässingsknopp med gravyr
Artikelnr: knb Kategorier: ,
Loading...

Beskrivning

Annorlunda doppresent

Vi tillverkar annorlunda doppresent & barngåva. Knopparna är handgjorda i mässing och tillsammans med din personliga gravyr blir de helt unika. Vi graverar knoppen med ett namn i mitten och en längre text runt kanten om du önskar det. Det här är verkligen en unik doppresent som man är ensam om på dopet. Vilket också gör den till en verkligt minnesvärd gåva.

Designen präglas av rena linjer. Tack vare sin blanka, platta yta får man en vacker spegling av ljuset. Detta leder till att texten framträder fint.

Våra mässings knoppar tillverkar vi helt för hand i vår egen ateljé. Vi älskar att jobba i denna guldglänsande metall som har så mycket möjligheter. Den är så förbaskat tidlös och ger ett exklusivt och elegant intryck. Mässingen lämnar vi obehandlad och den får med tiden en vacker patina. En patina som går fint att putsa av om man önskar.

 

KNOPPEN: 30mm i mässing.

TEXT: Runt kant: ca 35 tecken. Mitten: Block 9 tecken & Romantic 7 tecken

LEVERANSTID: Ca 14dagar

Skulle du vara lite som jag och ibland vara ute lite i sista stund. Tveka då inte med att höra av dig. Därför att ofta löser vi beställningar med kortare leverans tid, än vad som står här ovan.