Du visar för närvarande Barnsmycken med din egen gravyr. Ett minne för livet!
Barnsmycken - Heart of gold

Barnsmycken med din egen gravyr. Ett minne för livet!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inlägg

Barnsmycken

Hösten är här och efter en lång och konstig vår och sommar, börjar vi märka att vi säljer mer barnsmycken igen. En förklaring till detta kan vara att alla dop som ställdes in under våren har börjat ta fart igen. Kanske har man också under dessa varma månader kunna anpassa ceremonierna genom att vara utomhus. Så också de äldre kan vara med.

Jag älskar att få tillverka dessa små barnsmycken som blir så fina doppresenter. Dessutom doppresenter med en tanke och som ger ett minne för livet. Ni frågar ofta om vad ni ska välja och vad man ni ska skriva. Det kan ju vara lite klurigt det där. På framsidan är det nästan alltid barnets namn som graveras. Men på baksidan då, födelsedag? Dopdatum? Eller en vacker hälsning. Min uppfattning är att det finns inget rätt eller fel, utan du ska välja det som känns bäst.

Några förslag på text är

  • Minne av dopdagen
  • Älskar dig
  • All vår kärlek.
  • 19-03-03

Sist men inte minst har jag plockat ut några riktiga favoriter och våra populäraste barnsmycken både till tjejer och killar. 

Kedjan då?

Hur lång längd ska man välja på kedjan till ett barnsmycke. Vi tycker ett smycke är till för att användas så välj en längd som passar barnet 36 – 38cm räcker länge. Så småningom när barnet växer kan du köpa en längre kedja att byta till.

Barnhalsband på pojke med ballonger

Hoppas du hittar vad du söker! Miah